Finomodó fizika, még több ütközés a FIFA 15-ben

2014. július 31.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
Idén is menetrend szerint érkezik az EA Sports zászlóshajójának, a FIFA-sorozatnak a következő része, és szerencsére a készítők igyekeztek megint egy rakás újdonsággal elkápráztatni minket.

Ahogy megszokhattuk, megint egy rakás bajnokság több száz csapatával vághatunk neki az éppen aktuális serlegért való küzdelembe.

Idén nagyobb hangsúly kerül a test-test elleni küzdelemre, hiszen a valóságban is egyre fontosabbak a jól időzített kontaktok, így a védők keményebben odalépnek majd, és megjelenik a mezrángatás is, ha máshogy már nem sikerül megállítani a támadót.

Az ígéretek szerint a labda is minden eddiginél valósághűbben reagál majd az érintésre, a legkisebb csúsztatásnak is szerepe lesz beadáskor. A fejlesztők külön figyelmet szenteltek annak, hogy az ismertebb játékosok a személyiségüknek megfelelően viselkedjenek a pályán. Ez persze nem azt jelenti, hogy Pepe akkor is lerúg valakit, ha oda sem nézünk, hanem Messi szívesebben használja majd a bal lábát, Gerrardtól pedig hamarabb várhatunk egy távoli lövést, mint Klose-tól.

A FIFA 15 szeptember 25-én érkezik Európába, és minden lényeges platformra megvásárolható lesz.
2 hozzászólás

gokuvsvegita

10 éve, 6 hónapja

Hát szerintem nem a fifa 15 lesz az első igazi nextgen játék... menő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja

Ez már igazi nextgen élmény lesz nyelvnyújtó smiley

válasz erre
FIFA 15
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja