Finomhangolás a Batman: Arkham City gyűjtői kiadásán

2011. szeptember 09.
2.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az előzetes információkhoz képest a Warner Bros.

Interactive Entertainment egy kis finomhangolást hajtott végre a Batman: Arkham City gyűjtői kiadásában. Ennek megfelelően a kiadás bővítve lett 5 új elképesztő Batman skinnel! Ennek megfelelően Magyarországra a következő tartalommal érkezik majd idén ősszel a Batman: Arkham City Collector's Edition:

- Batman szobor (a világhírű japán Kotobukiya cég gyártmánya)
- Gyűjtői művészeti album
- Korai hozzáférés az Iceberg Challenge térképhez
- 6 fantasztikus Batman skin (digitális letöltési kódok)*
- Batman: Arkham City zenei album digitális letöltési kódja

* A csomag a következő Batman skineket tartalmazza: Batman Beyond, Animated Series Batman, 1970s Batman, Batman Year One, Batman Earth One és Batman: The Dark Knight Returns

A gyűjtői változat PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, limitált számban, csak kiemelt viszonteladói partnereinknél vásárolható meg!

Némi információ a Batman: Arkham City-ről:

A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham City a rendkívül izgalmas és atmoszférikus Batman: Arkham Asylum méltó folytatása. A játékosok Arkham City-be látogatnak, Gotham City új és teljesen biztonságos otthonába, ahol gyilkosok, gengszterek és őrült bűnöző lángelmék ülnek rácsok mögött. A Gotham City szívében elterülő, gyorsan növekvő terülő kerület komolyan megerősített falai mögötti helyszínen zajló folytatás egy teljesen új történetet mesél el. A Batman univerzum leghíresebb, klasszikus karakterei valamint gyilkos főgonoszai most játékmeneti újításokkal és fejlesztésekkel egészültek ki, hogy a Sötét Lovag bőrébe bújva tökéletes játékélményben legyen részünk.

A Batman: Arkham City a DC Comics eredeti Batman licence alapján készült. Rajongók a www.batmanarkhamcity.com oldalra feliratkozva kapnak friss híreket a játékról, illetve a fórumokban beszélgethetnek arról a nemrég indult közösségi oldalon: http://community.batmanarkhamcity.com Itt fórumozhatnak, a fejlesztői naplókról kaphatnak előzetes információt és naprakészek lehetnek a legfrissebb Batman: Arkham City hírekkel.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ebből is csak a szobor volt gyűjtői szempontból értékes. Manapság nem tudnak kitalálni egy tényleg ütősgyűjtői pakkot.

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások