Final Fantasy XII: Revenant Wings - Megnyílt a honlap

2008. január 22.
1.9861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square-Enic Ltd., a Square-Enix interaktív szórakoztató termékek kiadója ma hivatalosan bejelentette, hogy nyitva áll a játék honlapja a tisztelt nagyérdemű előtt.

Érdemes meglátogatni a site-ot, mert sok érdekesség vár a kíváncsi szemekre. Megismerhetjük többek között Vaan, Penelo, Balthier és Fran legújabb kalandjait, valamint letölthetünk exkluzív tartalmakat. Sőt, még nyerhetünk is különleges díjakat. Érdekel a dolog? Akkor irány a site.

A Final Fantasy XII: Revenant Wings, a nagysikerű PlayStation 2-es Final Fantasy XII-nek a folytatása. Az új, kizárólag Nintendo DS-re készülő epizódban kaphatunk válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek ezidáig nyitva maradtak. A történetben visszalátogathatunk Ivalice földjére, hogy újabb helyszíneket fedhessünk fel, valamint megtudjuk, hogy mi történt hőseikkel a Final Fantasy XII után. Találkozhatunk számos új karakterrel is a fantasztikus kalandjaink során.

A Nintendo marokkonzoljának érintőképernyős irányítási metódusa természetesen aktív szerepet kap a játékban. Az elődből megismert Gambit renszer tovább fejlesztett változata pedig gondoskodik a kitűnő játszhatóságról, miközben valós időben zajlanak a csaták. A hivatalos megjelenés már igencsak a nyakunkon van, hisz február 15.-étől kosárba pakolható a Square-Enix legújabb, hordozható formába öntött Final Fantasy-je, a XII: Revenant Wings.

A játék hivatalos site-ja: http://www.ff12revenantwings.co.uk
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja