Final Fantasy XIII: Mindkét konzolon a maximumot hozza

2008. szeptember 23.
1.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem kevesen tartanak attól, hogy az E3-on bejelentett Xbox 360-as verzió némiképp kihatással lesz majd az eredetileg becélzott platform változatának minőségére.

Nos, a félelem alapjáraton jogos, ám a Square Enix mindent megtesz annak érdekében, hogy csillapítsák a kedélyeket, azt ígérik, nem megy a multiplatformosodás a PlayStation 3-as Final Fantasy XIII rovására. Erről Shinji Hashimoto és Yoshinori Kitase beszélt néhány mondatban, azzal a célzattal, hogy elűzze aggályainkat.

Kitase: Először a PlayStation 3-as verziót fogjuk befejezni, mielőtt tovább haladnánk. Blu-ray lemezre égetjük azt, majd jöhet a következő fázis. Itt tartunk most.

Hashimoto: Nem akarjuk azt, hogy a PlayStation 3 tulajdonosok csalódottak legyenek. Ez nem arról szól, hogy befagyasztanánk, vagy elhalasztanánk a PlayStation 3-as változatot. Minden a beütemezett tervek szerint halad.

Kitase: Amiért két platformra érkezik a játék, sokan aggódnak, hogy a játék nem lesz olyan szintű, mintha csupán egyetlen konzolon jelenne meg. A PlayStation 3-as változat az, amin most dolgozunk, minden apró részletét erre a hardverre specializáljuk, majd amikor ezzel végeztünk, átportoljuk azt az Xbox 360-ra, figyelembe véve a konzol képességeit. Magpróbáljuk maximálisan kihasználni a hardvereket mindkét gép esetében, szóval nem megy a multiplatformosodás a játék minőségének rovására.

Egyelőre sajnos halvány lila gőzünk sincs, hogy mikorra várható az európai verzió. Japánban maradt PlayStation 3 exkluzív, Észak-Amerikában és Európában pedig mindkét platformon megjelenik majd azonos időpontban, valamikor az ismeretlen jövőben. Már előre látom, hogy milyen mennyiségű és mélységű vita fog kirobbanni arról, hogy melyik masinán fest majd jobban az alkotás.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja