Final Fantasy XIII: Még idén?

2008. január 29.
2.3591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az idei év nagyon kemény lesz szoftver fronton.

A 2008-as évben igazán megéri majd PlayStation 3 tulajdonosnak lenni. Annyi jó cím jön rá ebben az esztendőben, hogy csak bírjuk anyagilag. A pénztárcánk komoly fogyásnak indul, ez kétségtelen. A Final Fantasy XIII-at ugye nem hagytad ki a kívánság listádról? Úgy tűnik, hogy szép lassan bizony azt is be kell kalkulálni a költségvetésbe. Hogy idén már birtokba vehetjük-e Nomura zseniáls munkájának végeredményét.

Erről Ő maga nyilatkozott a minap. Tetsuya Nomura, a designer fenomén úgy ítéli meg a helyzetet, hogy az idei esztendőben már a boltokba kerülhet a Fabula Nova Crystallis kollekció. Ebben a világban játszódik majd ugyanis a Final Fantasy XIII és még több, a címhez kapcsolódó epizód. Nomura úr azt állítja, hogy rövidesen a polcokon üdvözölhetjük a méltán népszerű RPG újabb epizódját. Azt sajnos nem tudni egyelőre, hogy ez minket, európaiakat is érint-e. A mester szavát adta az idei megjelenésre, de ez egy ilyen monumentális alkotás esetében sajnos időnként elcsúszhat.

Persze ezzel nem az úr szavát vonjuk kétségbe, hanem a japánon kívüli régiókban való gyors piacra kerülést. Bízunk abban, hogy a felkelő nap országának Final Fantasy XIII premierje után nem sokkal már angol nyelven is élvezhetjük a mesterművet. Nomura uraság még egy bogarat is ültetett a fülünkbe azzal, hogy említést tett egy esetleges demó kibocsájtásáról a játék megjelenése előtt. Valóban érkezne majd egy PlayStation Store-ra szánt trial móka? A tudattól mi máris boldogabbak lennénk! Mindent bele, srácok. Mi meg ülünk itt tovább egykedvűen, mert belefáradtunk a sok várakozásba. Vajon mivel sikerül felrázniuk minket? A demó megtenné jótékony hatását.
2 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 6 hónapja és 22 napja

Újítani kell. Újítottak is. Ez sajnos nem nyerte el mindenki tetszését. Ahogy látom, a Tiédet sem. menő smiley Megvárjuk, alaposan próbára tesszük és majd kiderül, hogy kirakod-e a polcodra... röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 6 hónapja és 22 napja

Hát barátom nagyon nem ártana ha lenne demo,mert imádom az FF világát!Csak attól félek,hogy olyan lesz a harci rendszer mint a XIIben mert ha olyan lesz akkor nálam nem lesz ez a játék fenn a kívánság listán!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja