Final Fantasy XIII: Készül a demó verzió

2008. február 19.
1.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Final Fantasy XIII az idei esztendő egyik legnagyobb durranása lehet.

Hogy miért is a feltételes mód? Természetesen nem a készülő játék sikereit vonjuk máris kétségbe, sokkal inkább azt, hogy még idén kijöhet a Square-Enix műhelyéből. Korábban leközöltük, hogy megerősítést nyert a 2008-as megjelenés, ám utóbb kiderült, hogy a külföldi sajtó bakizott a fordításkor, melyet a Square-Enix egy modosító közleményben igazított ki.

Már lassan mi is teljes képzavarban élünk a Final Fantasy XIII-mal kapcsolatban, viszont egy szívderítő hír végre megerősítést nyert. Maga, a karakter dizájner fenomén, Tetsuya Nomura jelentette be, hogy valóban készül a pletykálgatott Final Fantasy XIII demó, ám azt, hogy mikorra várható, még egyelőre sürű homály fedi, ahogyan azt is, hogy milyen formában kerül terjesztésre a triál anyag.

Elképzelhető egy lemezes kiadás, de ugyanakkor sanszos a PlayStation Store-on való közzététel is. Ezekről jelenleg semmi hivatalos információ nem áll rendelkezésünkre és ahogy az már lenni szokott, minden újabb konkrétum, újabb pletykák zuhatagát indítja útnak. A rossznyelvek érdekes dolgokról beszélnek. Ezúttal, egy szintén Square-Enix-es játékkal vélik egybecsomagolva látni a Final Fantasy XIII triálját. Természetesen a multiplatform Last Remnant lett elővéve. Bárhogy is lesz, az már bizonyos, hogy a megjelenés előtt érkezik a demó és ezt maga Tetsuya Nomura is elismerte.
2 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja

Én az 5-től játszottam mindel de nekem a 9 volt a nagy kedvenc!!!Sokakkal ellentétben!!Reméllem minnél előbb lesz a kezem közt a stuffröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

sümi

17 éve, 7 hónapja és 1 napja


Nagyon várom már a játékot mert 7-től a 12-ig kijétszottam.
Nem tudom miről is szólhat, de azt remélem ennek lessz a legjobb story-ja
mert a 10 nek volt régen a legjobb sztem.
A demót minnél hamarbb kidobhatnák, mert az érdeklődésem nagyon relkeltette.

UI: FF FOREVER!!!!!!!!!!!!!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaNeo1989 profiljamarco profiljaKisember001 profilja