Final Fantasy XIII: A pénzszerzés és a chocobok esete

2010. január 04.
2.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A lustaság nagy úr, hiszen kinek van kedve minimális költségen főzni, ha rendelhet pizzát is? Valami ilyesmi történt a Final Fantasy XIII esetében, a rövid ideig ingyenesen megszerezhető több ezer Xbox 360 Chocobo avatar-jelmezért a múlt héten már többen is fizettek az egyik online aukciós oldalon.

Ebből is kiderül, hogy az emberek gazdagok, végtelenül lusták, és egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. A Square-Enix több Chocobo-jelmez kódot osztott ki a rajongók között, s voltak olyanok, akik a megszerzett aktiváló számsort az interneten kezdték el árulni. Első hallásra furcsának tűnik, de egyesek komoly összegeket kerestek így.

Az online árverést elárasztották az aktiváló-kódok, volt, aki ötven dollárért árusította azt. Ez még a kisebbik furcsaság, a nagyobb az, hogy pillanatok alatt meg is vették a több mint tízezer forintért árult, de ingyen szerzett számsort. Bár egyre inkább lecsengőben van az árusítás, továbbra is több száz vásárolható kód kering az online aukciós oldalakon. Ha esetleg felvet a pénz, és nem tudsz vele mit kezdeni, valamint Final Fantasy rajongó vagy, akkor te is beöltöztetheted Live-os avatarod ebbe a madárjelmezbe, valamint a lustasági-statisztikákat is növelheted pár kattintással.
Final Fantasy XIII: A pénzszerzés és a chocobok esete - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja