Final Fantasy IV: Nyáron betoppan a DS verzió

2008. április 25.
1.9891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy a Nintendo DS-re beígért Final Fantasy IV idén nyáron betoppan Európába is, a handheld tulajdonosok nem kis örömére.

Az Utolsó Fantázia sorozat egyik legkiválóbb darabja tér vissza ismét, vadonatúj köntösben és egy halom friss, csak ebben a verzióban található extra tartalommal. A grafikai megjelenítés immáron teljes mértékben térbeli, a történet pedig ugyan olyan magával ragadó, mint korábban volt.

A Final Fantasy IV egy retro RPG gyöngyszem, ám a ráncok alapos felvarrása után ismét hódító körútra indul. Megújul továbbá a már korábbról ismerős Active Time Battle harcrendszer, mely innovativitásáról volt híres annak idején, ám a készítők ígéretei szerint csak tovább fejlődött, bájából semmit sem veszített. A Nintendo DS technikai tudásának köszönhetően minden korábbinál mélyebben elmerülhetnek a játékosok a Final Fantasy IV fantasztikus világában.

Éld át újra az elkerülhetetlen árulást, a váratlan megváltást, a végtelen szerelmet és a kolosszális varázslatokat, immáron a Nintendo DS kézikonzolján, idén nyártól. John Yamamoto, a Square Enix egyik fejese így nyilatkozott: "...a Final Fantasy IV egy fontos mérföldkő az RPG-k történelmében. Ez a felújított verzió kiváló lehetőség a régi és újonnan toborzott fanoknak, hogy megtapasztalják eme innovatív és roppantul izgalmas epizód nyújtotta örömöket."

Az amerikai megjelenés napra pontosan (június 22.) van datálva, míg az európai kivetülés nem kapott pontos kilövési időpontot. A hivatalos közlemény az idei nyarat célozza. Örüljünk érkezésének, én amondó volnék.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja