Final Fantasy Versus XIII: Továbbra is kizárólag a PlayStation 3 a célplatform

2010. szeptember 09.
2.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Final Fantasy Versus XIII kálváriáját feltehetően már mindenki ismeri, az illetékesek kizárólag a Sony nagy fekete szörnyetegére szeretnék leszállítani a játékot, azonban a Microsoft masinájával rendelkező játékosok sírnak a saját változataik után, de egyelőre semmilyen biztató információt nem kaptak afelől, hogy multiplatformosodik a cím.

Bár az idei Tokyo Game Show-n várható valami friss bejelentés a játékkal kapcsolatban, az nagy valószínűséggel nem az lesz, hogy Xbox 360-ra is elkészítik a fejlesztők.

A projekt igazgatója, avagy Tetsuya Nomura néhány friss Twitter bejegyzéséből ugyanis kiderül, hogy a játék a kezdetektől fogva PlayStation 3-ra lett fejlesztve, és továbbra is kizárólag csak az a célplatform. Ha multiplatform cím lenne, akkor állítása szerint azt már a kezdetektől úgy kellett volna fejleszteniük, így tehát ha most döntenének a program sorsáról, a Microsoft masinájára érkezők egyszerű portolások lennének. Feltételezzük, hogy még azzal is megelégednének a másik tábor fanatikusai, de persze esély egyelőre továbbra sincs egy Xbox 360-ra készülő Final Fantasy Versus XIII-ra.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nem bírom ezt a játékot, nem kéne ráerőltetni PC-re is.

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 9 napja

Már kezdem unni hogy csúsztatják ide oda meg ilyenek!
Meg tudja nekem mondani valaki hogy konkrétan most akkor ott lesz a TGS-n vagy nem?meglepett smiley:@

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 12 napja

A FF tipikus PS játék. Maradjon is így!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljatotyak profilja