Final Fantasy Type 0 lett a Final Fantasy Agito XIII-ból

2011. január 19.
2.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen néhány nappal ezelőtt történt, hogy a Square Enix brigádja bejegyzett néhány domain nevet, amelyek kivétel nélkül a Final Fantasy egy-egy újabb darabját kívánták jelölni, így már sejthettük, hogy a csapat műhelyében egy Final Fantasy Type 0, vagy valami hasonló című alkotás formálódik.

Azt azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez a név egy már régóta várt alkotás újrakereszteléséül szolgál, lévén a csapat egy Japán mini-expón bejelentette, a Final Fantasy Type 0 nem más, mint a Final Fantasy Agito XIII új neve.

Aki tehát az Agito XIII-ról várta a legfrissebb információkat, az most megkapta, ezúttal Type 0 alcímmel kell keresni a PSP-exkluzív programot, ami a távoli szigetországban már idén nyáron megjelenik, méghozzá kettő darab UMD lemezen, az illetékesek ugyanis képtelenek egy darabra rápréselni a teljes játékot, amely egyelőre nem rendelkezik még nyugati megjelenési dátummal. Azt viszont már biztosra vehetjük róla, hogy január 27-én, tehát a jövő héten megtekinthetjük az első hozzá kapcsolt trailert. Arról sajnos nem szóltak a hírek, hogy mi a helyzet a többi bejegyzett Type-domainnel, de azt már igen, hogy mi volt a szándéka a Square Enix-nek a finalfantasyxiii-2game.com-mal. Következő hírünkből kiderül!
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ennek a névváltoztatásnak mi értelme? És mi az hogy 0????

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hát ez aztán nagy okosság!wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja