Final Fantasy IV teljes gyűjtemény érkezik hamarosan

2011. január 23.
3.0381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Nem rég jelentett be a Square Enix, hogy hamarosan miénk lehet a teljes Final Fantasy kollekció, mindenféle extrával felcicomázva, ahogy azt kell.

A játék március 24-én lesz kapható Japánban, a világ többi részén pedig csak ezután, ha végül úgy döntenek, hogy lesz rá igény. Márpedig a gyűjteményes kiadás több, mint pazar. A játékot PSP-re újították fel mivel az elmúlt évben a Sony kézi konzolja újjáéledt és ismét nagyon jó eladásokat produkált, amit több fejlesztő is örömteljesen üdvözölt.

A gyűjteményes kötetben, egyaránt megtalálható majd, az alap Final Fantasy IV, valamint annak folytatása a 2008-as The After Years. Az eredeti játék, még 1991-ben jelent meg, de jelentősen felturbózták az ünnepi alkalomra. A játékok mellé egy gyönyörű artbook, játék útmutató kézikönyv és egy 17 számot tartalmazó CD is dukál. Ebből öt számot japán Square Enix tagok dönthetik el a következő két hónap során, amelyikre a legtöbben szavaznak, azok kerülnek fel a korongra. Ha nem lennél tag, akkor is belehallgathatsz a zenei ízelítőkbe.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Szeretem, ha kiadnak gyűjtői kiadásokat egy játékból. Főleg akkor, ha éppen az egyik kedvenc játékomról van szó és megfizethető áron adják.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja