Final Fantasy hírcsokor

2015. március 08.
2.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Lassan már úgy tűnik nincs olyan nap, hogy ne lenne valamilyen Final Fantasy hír és most hogy még a PAX East is folyik csak úgy özönlenek az információk, ám nem csak egy hanem több játékról is, így hát ezért inkább egy csokorba szedtük ezeket nektek.

Először is kezdjük a Final Fantasy Type-0 HD-val, melyhez kaptunk egy új trailer-t ami bemutatja nekünk a háborút és, hogy miért kapott a játék M-es besorolást:

Nézd nagyban ezt a videót!




A Final Fantasy Type-0 HD március 20-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra.

A következő a Final Fantasy XV, amelyből kaptunk több videót és információkat.

A videók még nem érhetőek el a Square Enix hivatalos csatornáján így nem kerülnek beágyazásra:
Combat System Tutorial
All Characters Gameplay
Chocobo Post
Buddies

Az információk többsége a hamarosan megjelenő Episode Duscae-hez kapcsolódik, de ami olyan az visszaköszön majd a teljes játékban is.

A demóban nem lesz egy város sem, ugyanis a fejlesztők nem akarják, hogy a városon legyen a hangsúly. Helyette kapunk két külterületet melyek közül az egyik Cidney benzinkútja a másik pedig Wiz Chocobo Post-ja.
A Chocobo Post jelenléte ellenére a demóban nem lesz lehetőség Chocobo bérlésre.
A Chocobo Post egy kis ízelítőt ad, hogy a játékban az NPC-k miként élik mindennapjaikat egymás mellett. Emellett természetesen hasznos helyszín lesz a játékos számára is ugyanis itt vásárolhat eszközöket valamint alapanyagokat az éjszakai táborozáshoz.
A megfelelő étel kiválasztása fontos tényező ugyanis mindegyik más bónuszt ad.
A táborozás elkerülhető ha a játékos éjszakára összeáll egy karavánnal, ám akkor nem jár semmi bónusz, ám ehelyett felszorozza az azon a napon szerzett tapasztalati pontok mennyiségét.
A játék fejlesztése során a társaink AI-ját úgy próbálják elkészíteni a fejlesztők, hogy tényleg jól érezzük magunk velük, (határokat betartva) érzelmileg kötődjünk hozzájuk.
A játékban lesz egy úgynevezett ?The buddy?s request:? rendszer. Ilyenkor lényegében a társainktól kapunk utasításokat, hogy nézzünk meg valamit ami esetlegesen elkerülte a figyelmünket. Ez általában az aktuális küldetéshez ad majd segítséget.
Az Episode Duscae "története" egész egyszerű. Noctis kocsiját tönkretették, de Cidney megtudja javítani egy kis pénzért cserébe. A pénz megszerzéséért Behemoth-ra kell vadászni, ugyanis jó pénzt adnak érte.

Következő cím a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, melyhez megkaptuk a Heavensward kiegészítő megjelenési dátumát, mely június 23.

Aki előrendeli az már június 19-től kezdve játszhat vele. A benchmark program jövő hónapban jelenik meg és tartalmazni fogja a karakterkészítést, melyben az új faj, az Au Ra is helyet kap.

A bejelentés mellé kaptunk egy új videót melyben megcsodálhatjuk a tájat.

Utolsó Final Fantasy hírünk nem a PAX East-ről érkezett.

Az internet szemfüles kutatói észrevették, hogy a francia Amazon listázta a Final Fantasy X|X-2 HD Remaster-t és a platformok között a Windows (7/8) van listázva.

A játék megjelenése március 27-re van listázva, ám a Square Enix felől nem érkezett még megerősítés.

A dolog valódiságát még az is igazolja, hogy terjesztőként a Koch Media is meg van jelölve akik korábban már hoztak el nekünk Square Enix játékokat.

A Final Fantasy X|X-2 HD még tavaly márciusban jelent meg PlayStation 3-ra és Vita-ra, valamint jelenleg is készül a PlayStation 4-es verzió mely május12-én jelenik majd meg.
3 hozzászólás

petrovicsz

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ez valami eszméletlen jó hír összeállítás komolyan mondom! meglepett smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

Mivel nem vagyok benne túlzottan a FF életben, így én csak a videókat csodálom meg. Van jó pár igazán szép vidék ezekben a játékokban.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

Ez valami fantörpikus hírcsokor! röhögő smiley A PC-s X/X-2 HD Remaster pedig azonnali vétel lenne nekem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja