Filmsorozat készül a Life is Strange alapján

2016. július 28.
2.5121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Zseniális története, kalandjai és atmoszférája alapján csak idő kérdése volt, hogy mikor készít valaki és valamikor egy filmsorozatot a Dontnod Entertainment által megálmodott Life is Strange alapján.

A csapat ma jelentette be, hogy a Legendary Digital Studios és a dj2 Entertainment jóvoltából - természetesen a Square Enix közbenjárásával - egy digitális filmsorozat készülhet a kérdéses kalandjátékból, amelyen többek között a Dimitri Johnson és Dan Jevons szerzőpáros dolgozik, akik az érkező Sonic the Hedgehog mozifilmet is megvalósíthatják

Greg Siege, a Legendary Digital Studios elnöke szerint a Life is Strange rendelkezik azokkal a játékoknál ritka tulajdonságokkal, amelyek egyesítik a kiválóan kidolgozott karaktereket és a mélyen lebilincselő kalandokat, ez a párosítás pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy egy élőszereplős sorozat készülhessen belőle.
Life is Strange alapján.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 22 napja

Akármilyen jó lesz (ha lesz), biztos, hogy nem lesz olyan hangulata, mint a játéknak. Azokat az arcokat szoktuk meg azokkal a hangokkal. Ilyen arcú szereplőket nem fognak találni, a hangot meg nyilván nem narrálja alá az eredeti szinkron gárda másik színészek tátogása alá.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 22 napja

Én is nagyon remélem hogy eljut hozzánk, de az se zavar ha nem én akkor is megnézem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 4 hónapja és 22 napja

Eddig ennek a filmes hírnek örülök a legjobban. mosolygó smiley Remélem eljut hozzánk szinkronosan.

válasz erre
Life is Strange
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja