Filmeket kínálna az iTunes

2008. május 05.
1.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az Apple reményei szerint valamennyi nagyobb filmstúdióval megegyezik, így hamarosan filmeket is árusítana az iTunes szolgáltatásán keresztül.

Ha a szolgáltatás sikeres lesz - már pedig miért ne lehetne az - akkor alaposan lecsökkenhetnek a DVD filmek eladásai ott, ahol az iTunes népszerű szolgáltatás. A filmek árusítása jövőre kezdőthet meg, ekkorra sikerülhet ugyanis megegyezni valamennyi filmstúdióval, akiket kiszemelt az Apple.

Többek között a Fox, a Warner Bros., a Walt Disney Studios, a Paramount, a Universal és a Sony Pictures filmjeit is kínálná az iTunes. Ráadásul potom áron, a lemez árának töredékéért.

Mindössze 3-4 dollárba kerülne majd egy-egy film a tervek szerint az iTunes felhasználói számára, és 30 napos elérhetőséget tenne lehetővé a felhasználók számára. Az egyes filmek a DVD verzió megjelenésének napjától lesznek elérhetőek az iTunes-on keresztül is. A stúdiókkal való megegyezés hírét eredetileg a szolgáltatás ötödik születésnapján, azaz a napokban szerették volna közölni, de erre még várniuk kell egy keveset.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja