Fight Night Round 4: Találkozunk a ringben

2008. május 08.
5.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts egy újabb nagy horderejű bejelentésre szánta el magát.

Mindenki kedvenc bokszolós sorozata folytatást kap, ezen ne tessék meglepődni, már bizony időszerű volt a dolog. Az előző generáción elstartolt sorozat jövőre újabb epizóddal gyarapodik és a fedélzeten üdvözölhetjük többek között Mike Tyson-t, a sportág hírhedt fenegyerekét, akit ha éppen kedvünk tartja, Muhammad Ali-val is mérkőztethetünk a szorítóban.

A játék jövőre érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360, ennél közelebbi dátum egyelőre nincs. A játék egy teljesen újjáépített fizikai motort és animációs modellt kap, hogy a lehető legrealisztikusabb hatással kápráztassa el a sportág virtuális szerelmeseit. Hatalmas pofonok, megrendítő erejű felütések és végzetes kiütések várhatók.

Fáradtság, adrenalin, lábmunka és megfelelő időzítés, mind-mind olyan új tényezők amelyekkel a Fight Night Round 4-ben számolnunk kell majd. Számtalan új mozdulat és olyan eddig nem látott mozzanatok tarkítják majd a játékot, melyeket korábban nem láthattunk a nagy elődökben. Minden bizonnyal nagyon sokat fog fejlődni és ismét egy remek bokszolós szimulátorral gazdagodhatunk, sajnos csak jövőre. Az előzetes hírek szerint online multi lehetőséggel, ami természetesen alap, zokon is vennénk ha kimaradna.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 20 napja

jóó lesz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja