Fight of Gods: Jézus és Buddha bunyója miatt betiltották az egész Steamet!

2017. szeptember 10.
5.0461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már a a bejelentéskor megmondtuk nektek, hogy a Fight of Gods című verekedős játék - amelyben istenekkel és prófétákkal lehet majd hadakozni -, hatalmas botrányokat kavar világszerte, ennek pedig a legfrissebb hírek szerint meg is lett az eredménye.

Sőt mi több, nem is akármilyen, hiszen helyi források megerősítették, hogy miután több maláj vallási vezető is rosszallását fejezte ki a Fight of Gods kapcsán, ez egyfajta láncreakciót indított el, így a maláj kormány egyik multimédiás bizottsága figyelmeztette a Steamet, hogy 24 órán belül vegyék le a játékot a kínálatból.

A Steam azonban nem vette komolyan a kérést, aminek az eredménye az lett, hogy Malajziában teljes egészében blokkolták a rendszert, amire már a Valve is felfigyelt, így a fejlesztőkkel együttműködve az országban levették a játékot a disztribúcióról, de ennek ellenére is tárgyalások egész sorozata vár rájuk, hiszen a hatóságok nem kapcsolják csak úgy vissza a szolgáltatást, azt újra engedélyeztetniük kell az országban, addig azonban a játékosok nem tudnak még csak belépni saját Steam fiókjukba.
a bejelentéskor megmondtuk nektek, hogy a Fight of Gods című verekedős játék - amelyben istenekkel és prófétákkal lehet majd hadakozni -, hatalmas botrányokat kavar világszerte, ennek pedig a legfrissebb hírek szerint meg is lett az eredménye.'>
6 hozzászólás

kylx

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

ez van ha le van védve Buddha.

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ez a játék pusztán az 5 perc hírnév elérése miatt készült, mert amúgy szär, ahogy van. A malájok meg elég gyökér módon reagálták le a dolgot, de a Valve is idióta volt, hogy nem reagált a kérésre. Tipikusan az az eset, amikor mindenki idióta.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Elég nagy marhaság volt kekeckedni. Most tombolhatnak az ottani játékosok.

válasz erre

Direktor

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Várható volt hogy itt ott kiveri a biztosítékot.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Az nagyon kemény! röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Pedig végre volt valami pozitív oldala a vallásnak.

válasz erre
Fight of Gods
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamuki profiljaBotyi profiljaGargameth profilja