FIFA 12 részletek

2011. május 29.
3.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A FIFA 11 nagy sikere után végre érkezik a 12-edik rész idén szeptemberben, David Rutter producer szerint ez "forradalmi év" lesz a sorozat történetében és "hatalmas listáját" emlegette az újdonságoknak.
 

Nemrégiben nyilvánosságra hoztak egy csokor újítást, amit a játékban üdvözölhetünk. Testcselek, fejlett fizika, jobb AI vannak többek közt terítéken. Lássuk most ezeket részletesebben:

Játékos ütközési motor: A két éve fejlesztett új fizikai motor sokkal valósághűbb jeleneteket tesz lehetővé. A játékosok hihetőbben érnek a labdához, lökdösik egymást játék közben és a kisebb ütközésekből könnyebben visszanyerik az egyensúlyukat, megtartva természetes lendületüket.

Pontosabb cselezés: Új módszereket alkalmazhatsz az ellenfelek kicselezésére, több időd van a döntéshozatalra és teljes mértékben uralhatod a játék tempóját. Közeli cselezési mozdultaok használata bárhol a pályán.

Taktikai védelem: A támadásbeli újítások egy áttervezett védelmi mechanizmussal vannak kiegyensúlyozva. A védelem most már ugyanolyan taktikai lehetőségeket kínál, mint a támadás. Egyformán fontos a pozícionálás, a passzok megakadályozása és a szerelés. a taktika és időzítés létfontosságú.

Valódi sérülések: Az ütközési motor valós időben figyeli a játékosok közötti kontaktust, az ütközés erejéből következtetve a lehetséges sérülésekre. Ez nagyobb kihívást eredményez karrier módban. Kezelj újfajta sérüléseket, vagy vállald a rizikót, ha még nem teljesen felgyógyult játékost küldesz a pályára.

Profi játékos intelligencia: A CPU játékosok öntudattal rendelkeznek, saját képességeikhez és csapattársaik erősségeihez mérten hoznak döntéseket. A csapatok variálják támadási taktikájukat, attól függően, miben jók a saját játékosaik, és mik az ellenfél gyengéi. Így valősághűbb élményben és változatosabb meccsekben lehet részünk.

Új prezentáció: A meccsközvetítések sokkal életszagúbbak lesznek. Valósághűbb fények, hiteles közönség és új kameraállás.

Átláthatóbb menürendszer: Az átgondolt menürendszer könnyebb navigációt tesz lehetővé, a főmenü személyre szabható.

Még több valódi játékos: Több, mint 500 hivatalos futball klub és több mint 15000 játékos.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Arról tud valaki, hogy mikor karnak pl olyan megoldást is kitalálni mint az NHL-ben?Igazán nem lenne rosz, ha már annyira felhúzod magad a játék alatt, hogy beleköthess az ellenfélbe.Még ha csak egy kis lökdösődés vagy valami.De nekem ez őszintén hiányzik.Legalább a tétmérkőzések hangulata lehetne kicsit feszültebb.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja