FIFA 11: Büntetnék a korán kilépő online játékosokat

2010. február 10.
5.0841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Mi is utáljuk, ha egy játék azért ér véget, mert az ellenfelünk korán kilép a játékból.

Ezáltal gyakran értékes pontokat veszíthetünk, de ha egy csapattársunk lép ki idő előtt, akkor könnyen emberfölény alakulhat ki az ellenséges csapatban. Simon Hambler, az EA egyik embere kifejtette az Eurogamer magazinnak, hogy a FIFA 11 fejlesztőcsapata többféle megoldással kísérletezik annak érdekében, hogy ne lépjenek ki olyan sokan egy online mérkőzés vége előtt a játékból. Hambler elmondása alapján a legideálisabb megközelítés, ha jutalmazza azokat a játékosokat a program, akik végigjátsszák az egész meccset, míg a korán kilépők valamilyen büntetésben részesülnének. A módszer jól is hangzik, de részletekbe nem bocsátkozott a fejlesztőcsapat, így egyelőre nem tudjuk elképzelni, mennyire lehet működőképes ez a megoldás.

"Ez egy nagyon összetett probléma. Létezik az ötperces szabály, ami azt jelenti, hogy ha gyengének érzed a netkapcsolatodat, akkor öt percen belül büntetés nélkül kiléphetsz a játékól"- osztotta meg gondolatait Hambler. "Ez után valamiféle büntetésnek kell következnie. A probléma viszont az, hogy az online világ meglehetősen összetett, ezért amikor megérkezik a mi szervereinkre az információ egy túl korán végetért meccsről, akkor abból kiderül, hogy gyakran nem a megfelelő embernek ítéli a játék a győzelmet. Ezen még dolgoznunk kell egy kicsit, de megoldjuk a dolgot."
4 hozzászólás

Marduk

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

richie8 írta:
Jogos a büntetés, idegesítő mikor valaki a játék vége előtt lép ki...
Igazából ez minden játéknál büntetendő.

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Jogos a büntetés, idegesítő mikor valaki a játék vége előtt lép ki...

válasz erre

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 6 napja

a 90. percben 4-0-ra vezetek, az ellenfél nem játsza végig és kilép, hozzám meg vereségként írja be, és ez már nem egyszer történt meg, rohadtul idegesítőmeglepődött smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 4 hónapja és 8 napja

Teljesen egyetértek vele. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor a kritikus pillanatban kilép egy csapattárs a játékból.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja