FIFA 19: átigazolásával jól megszívatta az EA Sports-ot Cristiano Ronaldo

2018. július 12.
6.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő lépésre szánta el magát Cristiano Ronaldo, aki 9 év után beadta a derekát, így a spanyol Real Madrid csapatától az olasz Juventushoz igazolt át a minap, amivel a híres focista nagyon csúnyán megszívatta az EA Sports csapatát.

Mégpedig a FIFA 19 miatt, hiszen Ronaldót választották korábban a népszerű focis játék borítójára, csakhogy a korábban megjelent borítótervek és a több millió dollár értékű marketinganyagon a focista még Real Madridos mezben szerepel, holott a megjelenéskor már régen a Juventus színeiben fog játszani.

Ez pedig most komoly fejtörést okoz az EA Sports csapatának, akik bár nyilván szeptember 28-ig módosítják a borítót és a kampányelemeket, de csak ezzel már most dollármilliókat bukhatnak, amit nyilván senki sem térít majd meg számukra, noha a kiadó egyelőre még semmit sem közölt a témához kapcsolódó konkrét tervekről.

Kisebb gond, hogy Ronaldo ugyebár a játékban, azon belül a karriermódban is szerepet kapott, ahol szintén mindent módosítaniuk kell az utolsó pillanatban a készítőknek, de ez kevésbé költséges, hovatovább könnyebben orvosolható probléma, mint a teljes marketingkampány alapelemeinek cseréje.
6 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Szakadok! De amúgy erre senki nem volt felkészülve?

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Én beperelném a helyükbe a **** C-t

válasz erre

rDAVE

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Az előző rész bugjai és mikrotranzakciója mekkora kárt okozott a felhasználóknak? Hagy ne sajnáljam őket, hogy valamit dolgozni is kell a játékon. Mellesleg, ha visszafelé dolgoznának nem lenne ilyen. Előző évet is fel lehetne ám használni.

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

De megszívták baszki!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Szakadok!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ez mekkora szopás!

válasz erre
FIFA 19
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja1000feri profiljaSándorkolbász profilja