Ferrari Challenge Trofeo Pirelli: Hivatalos weblap, megjelenési dátum

2008. május 16.
3.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Fearrari szerelmesei sem maradnak nekik dedikált játék nélkül, korábban a Sega-s F355 Challenge vitte a pálmát, majd később érkezett egy-két felejthetőbb alkotás az olasz csődör logójával fémjelezve, és most újra a tűzpiros verdáké lesz a főszerep.

A System 3 játéka nem hagyja cserben a Ferrari hithű rajongóit, hiszen mindent belepakoltak, amit csak lehetett...

16 Észak-Amerikai és Európa versenypálya, számos létező, liszenszelt Ferrari modell, és egy rakat tartozék várja az ágaskodó paripák szerelmeseit. Startrácsra állhatunk például Monza-ban, Silverstone-ban, a California Speedway-en és persze a Ferrari hivatalos tesztpályáján is, Fiorano-ban. A grafikai megvalósítás elsőre komolynak tűnik és rengeteg bíztató ígérettel halmoznak el a játék készítői, hamarosan kiderül, hogy jogosan-e, vagy sem.

A játék multiplatform anyag lesz, így érkezik PlayStation 2-re, PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re és DS-re is, a Microsoft masinájának tulajdonosai és a PC-vel rendelkezők ezúttal csak a nézők soraiban foglalhatnak helyet a lelátón, az Ő gépeikre ugyanis nem érkezik a Ferrari Challenge. A hivatalos weboldal máris látogatható, ahol számos információval és egyéb adalékkal fognak bombázni Titeket. Ja, igen, a játék valamikor júniusban érkezik, a fentebb említett konzolokra. Irány a site!

Ferrari Challenge Official Website
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 22 napja

600kacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre
Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja