Ferrari Challenge Trofeo Pirelli: Érkezik az első DLC

2008. július 23.
2.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A System 3 Ferrari-s versenyszimulátora augusztusban megkapja az első, de úgy fest, hogy nem az utolsó DLC csomagját, tudtuk meg a játék fejlesztőitől nem rég.

A pakk mindössze 4 angol Fontért lesz tölthető, a következő hónapban, napra pontos dátum egyelőre nincs. A tartalom szintén publikus, így meg is osztjuk Veletek, hogy mire számíthattok amennyiben letöltitek a kiegészítő csomagot a megjelenése után. A részletekért fáradj beljebb.

Az augusztusban érkező Ferrari Challenge Trofeo Pirelli első letölthető kiegészítője egy újabb versenypályát és öt újabb ágaskodó paripával díszített járművet foglal majd magába, amelyet 4 Fontért tudnak majd letölteni a játék tulajdonosai.

Az újdonsült versenypálya a Nürburgring GP-Strecke névre hallgat, az autók listája pedig a következőképp alakul: Ferrari P4, 430 Scuderia, 612 Scaglietti, 599 GTB Fiorano, Ferrari Enzo.

Ezekkel az extrákkal bővülhet tehát az alapkínálat, amennyiben magatokhoz szólítjátok a hamarosan érkező DLC csomagot. Mindenki döntse el, hogy megéri-e az árát, vagy sem. Mi ennyit tudtunk segíteni Nektek, a többi Rajtatok áll. Jó versenyzést kívánunk mindenkinek.

"Örülünk, hogy egy újabb versenypályával ajándékozhatjuk meg a felhasználókat, amelyen azután kedvükre száguldozhatnak a lóerőktől duzzadó, vasparipákkal. Ennél a csomagnál nem fogunk megállni, hamarosan újabb DLC adaggal jelentkezünk..." - nyilatkozta Mark Cale, a System 3 első embere.
nincs még hozzászólás

Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja