Felvásárolta az Embracer Group a hazai Digic Pictures-t

2021. december 22.
48.5171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Embracer Group folytatja akvizíciós sorozatát, amelyben néhány igen magasan jegyzett vállalat is részt vesz - többek között a hazai vonatkozású Digic Pictures is új égisz került ezáltal, akiknek megannyi videojáték animációját köszönhetjük többek között.

Felvásárolták a Dark Horse Mediát, amely olyan címeiről ismert, mint a 300, a Hellboy, a Sin City és még sok más. A Neverwintert fejlesztő Cryptic Studios és a kiadó Perfect World Entertainment szintén a Gearbox Entertainment Company-n keresztül került felvásárlásra.

A Perfect World a Gearbox leányvállalataként fog működni a jövőben, egy új cím megjelenését 2022-re tervezik, 2024-ig pedig további öt kiadványt terveznek. A mozgóképeiről és trailereiről ismert Digic animációs stúdiót és a fejlesztő Shiver Entertainmentet is felvásárolták a Saber Interactive-on keresztül.

A Digic Pictures készítette többek között a Call of Duty-játékok kedvcsinálóit, az Assassin's Creed sorozataihoz is sok közük volt, valamint a Netflixre is több ízben gyártottak ilyen-olyan tartalmat.
5 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon komoly cég lett belőle, várható volt hogy előbb utóbb valaki lecsap rájuk.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez sajnos nem jó hír.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kár érte. Tök jó volt hogy van egy iléyen brutál menő magyar cég.

válasz erre

muki

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Reméljük, ez nem lesz hatással a munkájukra. De szerintem sajmnos lesz, bele fognak szólni a dolgokba, ez a csapat sem lesz már ugyanaz...

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

RIP.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaleventecos profiljaImperator profiljamarco profiljaWickedSick profilja