Felvásárolhatja a Microsoft az Obsidian Entertainmentet

2018. október 09.
2.4511
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft az idei E3-as konferenciájukon leleplezte, hogy miféle first-party stúdiókat is vásároltak fel újonnan, azonban úgy fest, hogy egy újabb csapatra is szemet vetettek, az Obsidian Entertainmentre.

A Fallout: New Vegasról, a South Park: The Stick of Truthról és a Knights of the Old Republic II-ről is ismeretes brigáddal való üzlet kiszivárgása három olyan illetőtől származik, akik be lettek avatva az egész ügybe, egyikőjük azt nyilatkozta a Kotakunak, hogy a tudomása szerint 90 százalékban már túl vannak az üzletkötésen, míg egy másik személy állítása szerint nem az a kérdés, hogy lesz-e felvásárlás, hanem hogy mikor.

Szigorúan csak pletykaként kezelendő egyelőre a hír, lévén hallottunk már olyanról is, mikor egy ilyen üzlet az utolsó pillanatokban dőlt dugába, viszont roppant kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz az egésznek a vége.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Gyűjtik maguknak az exkluzívokat? Akkor ezek a játékok is a Micro saját vacak Store-jában kötnek ki.

válasz erre

Vidoros

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na ezeknek is lőttek.

válasz erre

marco

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

RIP.

válasz erre

Imperator

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az Obsidian a mai napig a legjobbak között van, örömmel gondolok minden játékukra amivel sikerült játszanom, kicsit félek hogy a nagy M. csak megrontaná őket.

válasz erre
South Park: The Stick of Truth
5.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja