Feltörték a 2K kiadó közösségi platformjait

2019. november 17.
5.9031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki követi Twitteren és/vagy Facebookon a 2K kiadót, avagy az ő játékaikhoz tartozó közösségi felületeket, azok a napokban felfigyelhettek rá, hogy szokatlan tevékenység volt szemügyre vehető.

Konkrétan hackerek törték fel a Borderlands, a Civilization és a WWE 2K20 közösségi oldalait többek között, és számos agresszív vagy kevésbé agresszív, ugyanakkor káros üzenettel igyekeztek csorbítani a vállalat hírnevét. A WWE 2K20 oldalán például lecserélték a logót és a borítóképet, hogy a rivális AEW Wrestlinget promótálják.

A helyzetet azóta orvosolták, több felületen is elnézést kértek mindenkitől, akit esetleg sérelem ért ezen időszak alatt a hackerek által, azonban most már elviekben minden a már jól megszokott kerékvágás szerint kell haladnia.

4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ha tüntetőleg csinálnak ilyesmit, azt még valahol meg is értem, de ha csak szórakozás miatt, az undorító.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ahhoz hogy egyszerre mindenhol hekkelhessenek, vagy belsős dolog kell, vagy ugyanazt a jelszót kell használni mindenhol. Mindkettő gáz.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kemény.

válasz erre

Hentes

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

De kár hogy nincs kép, ezt megnéztem volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljadrift3r91 profiljamarco profiljatotyak profiljagery1113 profiljasmadi1968 profiljaGargameth profilja