Feltöltőkártyát kínál a Napster

2003. október 28.
1.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A megújult Napster online zeneszolgáltatás feltöltőkártyákkal kívánja megkerülni a bankkártyák használatát, amelyek számos tizenéves felhasználó számára lehetetlenné tennék a fizetős szolgáltatás igénybevételét.

14,85 dollárért 15 zeneszám letöltésére használható kártyát vásárolhatnak az elmúlt hetekben újraindított, immár fizetős, és teljesen jogszerű Napster 2.0 zeneszolgáltatás felhasználói. A kezdetben mintegy 14 ezer amerikai kereskedelmi pontban értékesített kártyák azok számára is lehetővé teszik az online zenevásárlást, akik egyébként nem rendelkeznek bankkártyával, vagy nem tudnak, illetve nem akarnak arról vásárolni a világhálón.

A megújult Napstert működtető Roxio képviselői emellett úgy vélik, az új Napster feltöltőkártya karácsonyi ajándéknak is kiváló.

A mobiltelefonos feltöltőkártyákra kísértetiesen emlékeztető Napster kártyát a Roxio az InComm-mal közösen dolgozta ki. Az InComm számos társaság részére biztosít különféle feltöltőkártya megoldásokat.

Az elsősorban CD- és DVD író szoftvereiről ismert Roxio a közelmúltban számos párhuzamos erőfeszítésbe kezdett új zeneszolgáltatásának népszerűsítése érdekében. A Napster 2.0 szoftver ennek eredményeként a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004 operációs rendszerének is részét fogja képezni, valamint számos Gateway PC-re előre lesz telepítve. A dél-koreai Samsung Electronics emellett új hordozható zenelejátszóján is fel fogja tüntetni a Napster márkanevet, amelyet a Roxio szerint szinte minden internetező ismer a világon.

"A feltöltőkártyás kezdeményezés kritikus fontosságú, mivel azzal, hogy lehetővé teszi a szolgáltatás elérését a bankkártyával nem rendelkező tizenévesek számára, eltörli az egyik legnagyobb korlátot az online zeneterjesztés elől" - mondta Mike Bebel, a Napster elnöke.

Kapcsolódó linkek:
Napster site
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 8 hónapja és 1 napja

Milyen jó nézni ezeket a régi híreket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja