Feltámad a Mad Dog McCree?

2009. április 27.
1.9761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A nem éppen mai gyerekek, a kilencvenes évek játéktermi törzsvendégei szép emlékeket őrizhetnek Mad Dog McCree vadnyugati kalandjairól, amely most minden jel szerint a Nintendo forradalmán tér vissza ismét a köztudatba.

Erről kézzelfogható módon egyelőre csak egy ESRB korhatár besorolási dokumentum tanúskodik, mely viszont igen árulkodó jele annak, hogy hamarosan a polcokon láthatjuk viszont. A hardver adott, az irányító adott, a grafika meg nem tudott megkopni, tekintve, hogy live action az egész történet.

A Mad Dog McCree egy hagyományos, fénypisztolyos rail shooter..., lenne, ha a készítők nem próbáltak volna meg egy forradalmi újítással előhozakodni. A kilencvenes évek elején még nem állt rendelkezésre olyan számítási kapacitás, amellyel élethű grafikákat lettek volna képesek térben megvalósítani, ezért az élőszereplős megoldásokkal kísérletezgettek. Ennek egyik kiváló példája a Mad Dog McCree, hangulatos western lövölde.

Az American Laser Games anyaga jó eséllyel tér vissza közénk, méghozzá a retro cuccok feltámasztására leginkább rendszeresített masinán, a Nintendo Wii-n. Az ESRB (Entertainment Software Rating Board) oldalán, Mad Dog McCree: Gunslinger Pack címen került bejegyzésre, e mellé csaphatunk egy másik forrásból származó pletykát, amely a Majesco-t jelöli meg, mint a játék leendő kiadóját. Jelenleg ez minden amit sikerült összepecázgatnunk róla, ha fejlemény van, mindenképp lecsekkoljuk Nektek.

Mad Dog McCree: Gunslinger Pack

Feltámad a Mad Dog McCree? - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt