Felsőkategóriás kártyával bővít a Gigabyte

2016. december 21.
4.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Gigabyte itthon is nagyon kedvelt márka, legyen szó alaplapokról vagy éppen grafikus kártyákról, hiszen a kínálatuk rendkívül nagy és sokszor az áraik is olcsóbbak, mint a közvetlen riválisoké.

Idén már több alkalommal is kiemelték, hogy szeretnék színesíteni a palettát, újabb családokat vezetnek be és még több terméket szeretnének a felhasználóknak kínálni. Az Aurus és Xtreme család bevezetése mellett a már meglévő brandek is kapnak különlegesebb modelleket.

Pont egy ilyen modellt mutattak be a GeForce GTX 1080 Rock Edition G1.Gaming személyében, mely igazából csak a nevében új. Arról van szó, hogy fogtak egy GTX 1080 WindForce OC modellt és rátették a korábbi generációs WindForce 3X hűtést, amit például a GTX 980 Ti G1.Gaming-nél alkalmaztak.

Ennek megfelelően gyárilag emelt órajelekkel és ismerős külsejű, három ventilátoros hűtéssel van dolgunk. Az árát még nem közölték, de vélhetően ezzel a lépéssel egy kicsit olcsóbb csúcsmodellt szerettek volna készíteni.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ezzel csinálhatnak, amit akarnak, annyira olcsóvá nem tudják tenni, hogy népkártya legyen. Mégiscsak ez a csúcs most.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Én is egy Gigabyte kártyát néztem ki, de majd a karácsonyi időszak után.

válasz erre

wegh

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Remélem The Rock-al fogják promózni röhögő smiley Vaaagy kis Johnson fejek legyenek a ventiken röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja