Felsőkategóriába érkezik a QPAD új egere

2015. február 25.
1.4251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A QPAD itthon nem annyira ismert márka, de azzal, hogy a HyperX Cloud első és második generációjáért is jórészt ők a felelősök, igen komoly referenciát tettek le az asztalra, legújabb egerük pedig a specifikációk alapján a felsőbb szegmensben keresgélőknek lehet jó választás.

A QPAD 8K névre keresztelt periféria lézeres szenzorát 200 és 8200 CPI közé lőhetjük be, a maximálisan érzékelhető gyorsaság pedig 30 G. A legfontosabb kapcsolókért a neves Omron felel, így mind a két egérgomb 20 millió kattintásra hitelesített, míg többi 5 lenyomható gombról nem közöltek ilyen részletes információt.

A fények terén természetesen a QPAD is beállt a sorba, így 16.7 millió színt generálni képes RGB Led megoldást kapnak a vásárolók. Szoftverrel nem muszáj bajlódnunk, de ha a 128kb-os memórián el kívánjuk menteni a profilunkat, akkor szükség lesz rá. Az újdonság február végén válik elérhetővé, méghozzá 79 eurós (24 000 Ft) ajánlott áron.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja és 8 napja

Nagy köszönet a hír írójának, hogy egyszer sem írta le a "gamer egér" kifejezést. Nekem már herótom van tőle. Mennyivel szebb megfogalmazás így, hogy a "felsőbb szegmensben keresgélőknek lehet jó választás". Ebbe nem lehet belekötni.

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 8 napja

Szép,okos egér ,csak ez már itt drága errefelé sajnos.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja