Félórányi gameplay felvételt kapott a Tekken 7

2017. május 11.
3.7261
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Underground csapatának köszönhetően végre egy igazán hasznos és tartalmas kis előzetest kaptunk a Tekken 7-ről, aminek jóvoltából több mint 30 percen keresztül tanulmányozhatjuk az óriási bunyókat.
 

A videón a készítők több karaktert is bemutattak nekünk, és gondosan ügyeltek arra, hogy ne csak a régi nagy neveket állítsák elő, hanem az újoncokat is, hiszen a Tekken 7-ben szerencsére lesz belőlük jócskán, noha sokakban kérdéses még, hogy egyes harcosok mennyire illeszkednek az eddigi kemény arcok táborába.

Ha te is alaposan megismerkednél a június 2-ra betervezett premier előtt a Tekken 7-tel, szinte biztosak vagyunk abban, hogy az alábbi videónál alaposabb prezentációt nem kapsz róla.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 7 napja

Már az első bemutatóktól nem tetszik. Nekem olyan érzésem van kicsit, mint ha megragadt volna a játéktermi gépek szintjén az egész.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 7 napja

Put 'sum boobs in the thumbnail, bitch!

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 7 napja

Pont az éjjel néztem bele, nem lesz ez rossz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljagery1113 profiljamarco profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaManiac profiljakpal profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profiljaHUNSacha profilja