Félmilliónál is több Awesomenauts fogyott a megjelenés óta

2012. május 14.
1.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nappal ezelőtt jelent meg a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatában a Ronimo legújabb alkotása, avagy az Awesomenauts, amelyről máris elképesztő adatokkal tudtak szolgálni a készítők, akik szerint a hétvégéig már több, mint félmillió példány fogyott el alkotásukból.

Az elképesztő számadatok mellett a Ronimo megerősítette, hogy hamarosan egy komolyabb patch, valamint egy letölthető tartalom is érkezni fog az alkotáshoz.

Egyelőre sajnos egyikkel kapcsolatban sincsenek bővebb információink, de az illetékesek elmondása szerint sajnos van mit javítani a játékon, ugyanis számtalan hibát sikerült észrevenniük a fanatikusoknak, akik mindezt jelezték is a hivatalos fórumon, így a készítők kutya kötelességüknek tartják nagyon hamar orvosolni ezeket.

A DLC-vel kapcsolatban sajnos még ennél is kevesebb információnk van, annyi biztos csupán, hogy új karaktereken gondolkodnak az illetékesek, ám sem megjelenésről, sem egyebekről nem jelentettek még számunkra, így várjuk türelemmel az információkat.
Awesomenauts, amelyről máris elképesztő adatokkal tudtak szolgálni a készítők, akik szerint a hétvégéig már több, mint félmillió példány fogyott el alkotásukból.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Jól néz ki nagyon! Klassz kis platformer!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hatalmas game, mindenkinek ajánlom. Kegyetlen addiktív!mosolygó smiley

válasz erre
Awesomenauts
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja