Fellőtték az Enslaved teaser oldalát

2010. április 28.
1.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation 3 kihívásaitól vissza nem riadó Ninja Theory közeli jövőben játszódó, enyhén poszt-apokaliptikus története, avagy az Enslaved végre megkapta hivatalos teaser oldalát, amely egyrészt szép, jó és hangulatos, másrészt pedig találunk rajt egy számlálót is, hiszen mit ér ma már egy ilyen lap, ha nem várhatunk tőle semmit sem.

A Namco Bandai kiadásában megjelenő alkotás oldala azonban nem ilyen, a teaser site tanúsága szerint ugyanis 12 nap múlva megkapjuk az Enslaved első mozgóképét, ami bizony minden tekintetben ünnepi pillanat lesz.

A Journey to the West ihlette kínai mese tehát szépen-lassan egyre több részletét mutatja meg számunkra, hogy a taktikázás és a kooperatív küzdelmek szerelmesei újabb nagy kedvencet avathassanak általa, hiszen a játékban Trip és Monkey, a két homlokegyenest különböző páros kalandjába csöppenhetünk, akik túlontúl egymásra lesznek utalva, ha ugyanis egyiket kiütik, mi is a végzet küszöbére kerülünk. Az Enslaved ugyanakkor még az idei esztendő őszén megérkezik PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra, az első trailerért viszont már csak 12 napot kell várnunk. Ha kíváncsi vagy a játék roppant hangulatos teaser oldalára, IDE kattints.

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljasoami profiljaWickedSick profilja