Felkerültek a webre a Vista árai

2006. augusztus 30.
1.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft kanadai weboldalán egy rövid ideig elérhetővé tette a Microsoft nagyon várt új generációs operációs rendszerének árinformációit.

Az oldal szerint a Vista Home Basic Edition a jelenlegi Windows XP Home árával megegyezően 233 USA dollárba fog kerülni, a Home Premium Edition, mely a Media Centert és mini PC támogatást is magában foglal, 13 százalékkal magasabb áron, 269 dollárért lesz beszerezhető. A vállalat gyorsan eltávolította az árakra vonatkozó adatokat, ám egy Ed Bott nevű felhasználó még hétfő reggel felfigyelt az információra, és továbbította a ZDNet oldalaira.

Bott azonban figyelmeztetett arra, hogy a világszerte várható árazásról a leginkább nem úgy kaphatunk képet, ha nemzeti valutákra váltjuk a kiszivárgott összegeket, hanem a jelenlegi XP árához viszonyítjuk az adatokat. A vállalat szerint tévedésből kerültek ki a tervezett helyi árak, és a cég egyelőre nem kívánja előre közzétenni nemzetközi árlistáját.

Az üzleti vonalon a Windows Vista Business 341 USA dollárnak megfelelő összegbe kerülhet, ami 7 százalékkal magasabb a Windows XP Professional jelenlegi áránál. Az új termék kategóriaként bevezetendő Vista Ultimate vélhetően 449 dollárba fog kerülni. A frissítések áráról annyit lehet tudni, hogy a meglevő operációs rendszer Vista Home Premiumra történő frissítése várhatóan 54 százalékkal többe kerül majd, mint a Vista Basic esetében.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja