Feljavított kompatibilitással érkezik az új BitDefender

2013. május 17.
2.1071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A csekélynek semmiképpen sem mondható vírusirtók tábora az elmúlt napokban újabb friss verzióra fejlődött taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal a BitDefender fejlesztőcsapatának köszönhetően, ugyanis elérhetővé tették a kártevők elhárítására kihegyezett szoftverüknek legújabb ingyenes kiadását, ami már az 1.015.946-os jelzéssel lett ellátva.

Az immár kötelezőnek is mondható hibajavítási munkálatok eredményeként a csapat sikeresen leszámolt a Windows 8 bejelentkezéskor fellépő buggal, de emellett a harmadik féltől származó tűzfalaknál jelentkező inkompatibilitási problémákat is sikeresen megoldották.

Microsoft Windows 8 operációs rendszer alatt az új kiadás már jelentősen feljavított szkennelési képességgel büszkélkedhet, ráadásul az illetékesek a program laptop módját, valamint karantén-üzemmódját is alaposan átdolgozták.

A felhozatalban friss fejlesztésként bukkant fel az új gzflt, avc3 és bdfwfpf illesztőprogram, illetve a "Thread Control" modul is komoly ráncfelvarráson esett át. A BitDefender most beharangozott 1.015.946-os kiadása már letölthető erre a linkre kattintva (webes telepítő).
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 13 napja

ez a sok ****...wtf smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja