Felhőre építkező billentyűzetet dobna piacra a Das Keyboard

2016. július 01.
3.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Das Keyboard nem éppen arról híres, hogy átlagos billentyűzeteket dob piacra, sokkal inkább az egyedi megoldásaikról és a magas minőségükről híresek, melyhez természetesen magas ár is tartozik, ezért itthon nem túl népszerű a márka.

A kísérletezőkedvüket jól mutatja a legújabb fejlesztésük is, melyet Das Keyboard Q5 néven egy Kickstarter-kampány keretében próbálnak megvalósítani. Az új mechanikus billentyűzet felhő-alapú kiegészítést kap, melyből rengeteg extra információt tud majd továbbítani a felhasználók felé.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a felhasználó több dolgot is beállíthat, amiről értesítést szeretne kapni, ha pedig ez bekövetkezik, akkor azt a billentyűzet egy-egy gombja jelzi nekünk. Ezt elsősorban a világítás megváltoztatásával jelzi, példaként pedig egy új e-mail érkezést vagy egy aukciós oldalon történő túllicitálást emlegettek, de a nyitott API-nak köszönhetően rengeteg potenciál rejlik a megoldásban, például a processzor aktuális hőmérsékletének megfelelően világítanak a numpad számai.

Maga a billentyűzet egyébként az Omronnal közösen fejlesztett Gamma-Zulu mechanikus kapcsolókat kapta meg, az első támogatók pedig 139 dollárért szerezhetik be, míg később 229 dollár lesz a bolti ára.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nem hiszem hogy nagyon népszerű lesz.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez se nekünk készült, úri hóbort .

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Valakinek elgurult a gyógyszere ezeknél, 65 ezer.

válasz erre

Terminator

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Érdekes elképzelés. De szerintem már van ilyen, vagy ilyesmi.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaMarduk profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaturatur profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaGargameth profilja