Felfedve az Excitebots

2009. március 04.
1.6951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt hét folyamán a Nintendo sunyiban bejelentette az Excitebots: Trick Racing címre keresztelt játékot, amely áprilisban érkezik és csupán annyit tudtunk róla, hogy a népszerű Excite Track farvizén szeretne magasra törekedni.

A hamarosan megjelenő Nintendo Power magazin, scan formájában közzétett hasábjairól viszont kiderültek a minket leginkább érdeklő finomságok. Az Excitebots egy valóban egyedi, sőt extrém versenyzést kínál majd fel a játékosok számára.

Konkrétan kerekes bogarakkal, rovarokkal, sáskákkal, teknősökkel, egerekkel és ehhez hasonló, valódi állatokról mintázott fém szörnyekkel vehetjük a keményt talajt magunk alá. A review szerint az Excitebots lényegében megtartja az Excite Truck-ban tapasztalt játékmenetet, durva terepek, óriási ugratók és őrült sebesség jellemzik majd a folytatást, persze jóval vidámabb formát öltenek a mókás kilométerfalók.

Szintén megmaradt az oldalra fordított WiiMote vezérlés, tehát ha úgy tetszik, Wii Wheel-t is ragadhatunk az autentikusság érdekében. A fura szerzemények mindenféle power up-ok felszedésére, hasznosítására képesek, így sűrűn transzformálódhatunk átmenetileg általuk valami még vadabb járgánnyá, például két lábra ágaskodva futhatunk a győzelemért, mint valami robotféleség.

Extrém, vadóc, kissé gyermeteg, de vegytiszta árkád feeling. Ha erre érzel késztetést és bejött az Excite Truck is, nevezz be rá bátran. Képek sajnos nem kerültek nyilvánosságra, de a levadászott hi-res scan-ek nyújthatnak némi támpontot a felvilágosulláshoz. Az amerikai megjelenés áprilisban várható, az európai verzióról hivatalos formában egyelőre nem esett szó.


Felfedve az Excitebots - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja