Felfedték az Elite: Dangerous árait és előrendelői kiadását

2014. szeptember 14.
2.2151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Ha előrendeled a Mercenary Edition-t, letöltheted digitálisan a játékot, tiéd lesz egy Eagle vadászhajó, ami a játék másodlagos helyszínén fog dokkolni, valamint egy exkluzív hajó festék csomag.

Mindemellett kapsz egy digitális játék kézikönyvet, egy day one hajóemblémát, egy digitális koncepciórajzkönyvet, és más digitális jutalmakat, amiket a következő hetekben hoznak nyilvánosságra. Akkor sem kell aggódni, ha már előrendelted a játékot, mert meg fogsz kapni mindent, ami a Mercenary Edition-ben található.

Az Elite: Dangerous 60 dollárba, azaz körülbelül 15.000 forintba fog kerülni amikor PC-re megjelenik, de már előrendelhető a Mercenary Edition is 50 dollárért, azaz kb. 12.000 forintért, jelentették be a Frontier Developments fejlesztői.

A Frontier Developments még nem árulta el, hogy idén pontosan mikor jelenik meg a játék, de már bevásárolhatod magad a beta verzióba 75 dollárért, amivel a Mercenary kiadást is megkapod. A Frontier Developments vezérigazgatója, David Braben azt is elmondta, hogy lehetséges, hogy a cím ki fog jönni PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.
2 hozzászólás

zender

10 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem kicsit várom, de ennyit nem fogok érte adni!mosolygó smiley

válasz erre

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem túlzottan sokat hallottam még erről a játékrólröhögő smiley

válasz erre
Elite: Dangerous
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja