Felfedték a Lego Batman 3: Beyond Gotham megjelenési időpontját

2014. augusztus 26.
2.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
A Warner Brothers bejelentette a Brainiac története köréé szövődő Lego Batman 3: Beyond Gotham megjelenési időpontját, melyben több mint 150 játszható karakterrel játszhatunk Adam Westtől Zatannáig.

A játék egy egész garmadányi platformra, név szerint 3DS, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360 és Xbox One platformokra jelenik meg, november 14-én.

A játékot a már régóta LEGO videójátékokat készítő Traveller's Tales fejleszti, és ez a harmadik, ami a DC Comics anyagából merít. Ahogy már megszokhattuk, nem csak a Földet, hanem olyan bolygókat és városokat is meglátogatunk, amelyeket Brainiac lezsugorított. A képregényuniverzum hősei és gonosztevői így összefognak, hogy megmentsék a világot az őrült Brainiactől.
3 hozzászólás

Nate

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Az első két részhez volt szerencsém, co-op-ban (az összes Lego játékhoz hasonlóan) remek móka volt, nagyon kíváncsi leszek erre az epizódra is.

válasz erre

totyak

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

Lego játékokra látatlanban is csak jókat lehet mondani.

válasz erre

kpal

5 éve, 1 hónapja és 22 napja

pc-re jöhet

válasz erre
Lego Batman 3: Beyond Gotham
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja