Felfedték az első Humble Monthly Bundle kínálatát

2015. november 09.
1.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már korábban beszámoltunk arról, hogy a sokak által kedvelt "Humbi Bundi" akciók kapcsán a jövőben egy havi előfizetéses rendszer is elindul, így minden hónapban potom pénzért juthatunk hozzá majd néhány nagyszerű alkotáshoz.

A rendszer a mai nappal indult el végleges formájában, ennek köszönhetően kiderült, hogy aki nevetséges 12 dollárt kifizetett korábban az előfizetésért, az november hónapban már 7 nagyszerű videojátékkal gazdagíthatja gyűjteményét.

Hogy melyek ezek? Lássuk sorban: Saints Row 4, Besiege, Valkyria Chronicles, Lethal League, Sanctuary RPG, Towerfall: Ascension és Legend of Grimrock 2. Mint ismert, a pakkot önállóan nem tudjátok megvenni, csak abban az esetben férhettek hozzá ezekhez a címekhez, ha korábban vállaltátok a 12 dollár kifizetését, és azt, hogy ezért cserébe meglepjenek titeket a pakk összeállítói. Szerintünk senkinek sem okoztak csalódást a fenti címekkel!
korábban beszámoltunk arról, hogy a sokak által kedvelt "Humbi Bundi" akciók kapcsán a jövőben egy havi előfizetéses rendszer is elindul, így minden hónapban potom pénzért juthatunk hozzá majd néhány nagyszerű alkotáshoz.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 2 hónapja és 3 napja

Engem konkrétan semmi nem érdekelne belőle. De kpal-nak igaza is van, amúgy sem sok időm jut játékra, csak a legfontosabbakat veszem meg, amit tényleg ki is játszok. Amúgy is, ez szerintem csak egy bevezető csomag, aztán az idő előrehaladtával egyre laposabb játékokat adnak.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 2 hónapja és 3 napja

Első ilyen tartalomnak nagyon jók vannak benne.

válasz erre

kpal

9 éve, 2 hónapja és 3 napja

Már csak szabad idő lenne rá annyi. mosolygó smiley

válasz erre
Saints Row 4
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja