Felével csökkentek a UbiSoft eladásai

2009. november 05.
1.7641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A francia illetőségű kiadónak/fejlesztőnek sem volt rózsás időszak a folyó üzleti esztendő első fele, ugyanis valamivel több mint a felével estek vissza az eladásai, ami egy combos veszteséget is generált az április eleje, valamint a szeptember vége közötti kincstári hat hónapban.

A vizsgált időszakban a UbiSoft 166 millió Eurós eladásokat bonyolított, amely 51.7%-kal gyengébb teljesítmény, mint a tavalyi mérleg, ugyanezen intervallumban.

A második negyed bevétele a franciáknál 83 millió Eurónak lett elkönyvelve. Summázva a pénzügyi állást látható, hogy az idei első financiális feles azért nem alakult olyan fényesen, mint a tavalyi, míg ezúttal 80 millió Eurós veszteséget kalapáltak össze, addig egy évvel ezelőtt 33 millió Eurós profitot generáltak. Ennek ellenére a játékóriás nem mond le a célról és a továbbiakban is 1 milliárd Eurós eladásokkal tervez az év végéig, ezt pedig sok-sok sikervárományos megjelentetésével támogatják majd meg. Red Steel 2, Assassin's Creed 2, Splinter Cell: Conviction, RUSE és még néhány nagyobb cím érkezik belátható időn belül plusz állásba billenteni a mutatókat. Nem féltjük őket különösebben, a UbiSoft kemény fából faragott iparos veterán.

Felével csökkentek a UbiSoft eladásai - 1. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Sajnos ez a félév nem csak az Ubisoftot nyirbálta meg a bevételekt és az eladásokat tekintve.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja