Félelmetes Anthem marketing: űrlények helyett a Bioware hagyott nyomot egy kukoricaföldön!

2017. július 25.
3.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Előre szólunk, hogy semmiféle logikát se keressetek az alábbiakban, hiszen vélhetően a Bioware sem tudná megmondani, hogy miért választották a marketingnek egy egészen különös módját legújabb játékuk, avagy Anthem népszerűsítésére.

Talán túl sok pénzt kaptak ebből a célból az EA részéről, nem tudni pontosan, ellenben azt igen, hogy a Bioware vásárolt magának egy kukoricaföldet, és abba egy kis traktor, valamint egy önjelölt művész segítségével olyan alkotást készítettek el, amit simán megirigyelhetnének még az űrlények is.

Gabonakörök, illetve kukoricakörök helyett ugyanis a Bioware hatalmas logóját, valamint az Anthem központi alakjának exo-suitba bújtatott változatát vágta bele a kukoricába, ami madártávlatból valami egészen elképesztő látványt nyújt. Ha kíváncsi vagy rá, repülj el Edmontonba, de ha erre nincs lehetőséged, akkor nézd meg az alábbi videót:

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 1 napja

Itt aztán nem lehetett ám lacafacázni. Nem úgy van, hogy elcseszem a festést, nem gond, lekenem és kezdem újra. Rossz helyre vágja a vonalat, szabhatja Amúgy a figurából nekem nem sok jött át. Ha nem írtátok volna, hogy az egy exoskeletonos emberke, nem jövök rá,

válasz erre

Vidoros

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Unatkozó óvodások!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Mire nem volt ezeknek idejük.

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaManiac profilja