Felejtsük el a GTA 5 egyjátékos kiegészítőjét!

2017. október 24.
3.0431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a GTA 4-hez annak idején két nagyszabású egyjátékos kiegészítő is megjelent, sokan úgy gondolták, hogy a GTA 5 esetében is hasonló menetrendet követ majd a Rockstar, de hiába teltek a hónapok, valamiért elmaradtak az erről szóló hírek.

Hogy mi történt? A dolgot Imran Sarwar, a Rockstar egyik rendezője tette tisztába, aki a Game Informer munkatársainak határozottan kijelentette, hogy soha nem volt tervben egyjátékos kiegészítő a GTA 5-höz, de nem azért, mert ők nem akarták, hanem azért, mert egyszerűen nem érezték szükségét.

Sarwar kiemelte, hogy a GTA 5 egyjátékos kampánya nagyon-nagyon összetett és teljes lett, ezáltal fel sem merült bennük, hogy egyáltalán külön bővítsék, ami persze nem jelenti azt, hogy a jövőben más játékokhoz ne készítenének efféle tartalmakat.

A rendező ugyanis kiemelte, hogy nagyon szeretik az egyjátékos dolgokat, és őszintén hisznek abban, hogy a sztorimesélés szempontjából a multiplayer soha nem veheti fel a versenyt a single player játékokkal, ami abszolút jó hír a jövőben érkező GTA-játékok kapcsán.
5 hozzászólás

VictorHUN

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

A Vice City óta egyik sem tudta azt a hangulatot visszaadni

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Hát ezen már nem nagyon érzem azt hogy tényleg lesz-e vagy nem lesz... de mondjuk már nem is játszok a GTA V-el.

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

BULLSHIT!

válasz erre

Vidoros

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Hát akkor kapják be.

válasz erre

totyak

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Az a baj, hogy ez totál hazugság. Anno, talán 2014-ben a Rockstar hivatalos oldalán is megjelent egy hír, amiben a jövőbeni terveiket foglalták össze. Na, ott volt megemlítve a single kiegészítő. Nekem legalábbis így rémlik. Miért nem lehet egyszerűen beismerni, hogy az Online miatt maradt ki?

válasz erre
Grand Theft Auto V
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaRyutheStaR profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaMarduk profilja