Felcsillant a remény egy konzolos World of Warcraft: Shadowlands kapcsán

2020. július 28.
6.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes dolgok történtek alig pár óra leforgása alatt a World of Warcraft: Shadowlands kapcsán, mely felbukkant a brazil korbesorolási hivatal adatbázisában, azonban a platformjelölése igazán érdekesre sikeredett.

Merthogy a kérdéses országban PC mellett Xbox Series X-re is bejegyezték a World of Warcraft: Shadowlands kiegészítő érkezését, ami elég komoly alátámasztásnak tűnt a Blizzard MMORPG-je kapcsán a régóta várt konzolos változatnak, csakhogy még a legnagyobb rajongók is tudják, hogy ennek a játék mai formájában már nem sok értelme lenne.

Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a Blizzard is tudja, akik rögtön jelezték a hibát a braziloknak, így lekerült a World of Warcraft: Shadowlands kapcsán az Xbox Series X-es platformjelölés, azonban a dolog ennek ellenére is rendkívül érdekes, mert a korbesorolás kapcsán szinte soha nem tapasztalhattunk még ilyen súlyos hibákat, szóval azért tartsuk nyitva a szemünket.

Felcsillant a remény egy konzolos World of Warcraft: Shadowlands kapcsán - 2. kép

World of Warcraft: Shadowlands kapcsán, mely felbukkant a brazil korbesorolási hivatal adatbázisában, azonban a platformjelölése igazán érdekesre sikeredett.'>
2 hozzászólás

zender

4 éve, 18 napja

Sajnos nagy eséllyel sima elírás tényleg.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 18 napja

Ennek bizony fognak örülni. Már csak az új Xbox ára lesz az érdekes.

válasz erre
World of Warcraft: Shadowlands
13.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja