Felbukkant az Injustice 2 PC-s kiadása

2017. szeptember 11.
4.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nyilván senkinek sem túl nagy meglepetés, hogy az Injustice 2 valószínűleg hamarosan PC-re is megjelenhet majd, amiről a Netherrealm Studios bár egyelőre még semmit sem kívánt közölni, ellenben néhány internetes áruház most megelőzte őket.

Többek között a francia Amazon és a Game Mania munkatársai ugyanis nemrégiben listázták a kérdéses verekedős játék PC-s verzióját, és míg előbbi bolt rögtön egy Deluxe Edition-ről is pletykált, utóbbiak bemutatták már az alkotás dobozképét, amit persze 2 perc összerakni Photoshop-ban, de legyünk bizakodóak a hivatalos háttér kapcsán.

Hogy az Injustice 2 mikor érkezhet PC-re, azt egyelőre egyik áruház sem merte megtippelni, de ha minket kérdeztek, akkor még idén megkapjuk ezt a portot, méghozzá az eddig megjelent összes DLC csomaggal kiegészülve. Legalábbis így lenne logikus, de persze várjuk meg a határozott kijelentésekig a hivatalos bejelentést!

Felbukkant az Injustice 2 PC-s kiadása - 2. kép

Injustice 2 valószínűleg hamarosan PC-re is megjelenhet majd, amiről a Netherrealm Studios bár egyelőre még semmit sem kívánt közölni, ellenben néhány internetes áruház most megelőzte őket.'>
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ezt már szeretem csak ne olyan retek port legyen mint az MKX. Viszont mivel hamar ürül az 1v1 multi teljes áron hülye aki PC-re megveszi. Eleve fighter gamet többen vesznek konzolra. Aki meg akkora fan már rég megvette. Ingyenes verziót majd kipróbálom.

válasz erre

Imperator

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Konzolokat kifacsarták, most már a pc-sek pénze is jó lesz? A retek anyjukat!!!
Sajnos ezt csinálják a Mortal Kombat 9 óta, jó játékot csinálnak, de gusztustalan amit a PC-vel művelnek.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Hááááát... Ez inkább konzolra való.

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Konzolokat kifacsarták, most már a pc-sek pénze is jó lesz? A retek anyjukat!!!

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja