Felbukkant a Lightning csatlakozós Apple EarPods

2016. július 15.
3.0431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Apple nem fél merész megoldásokkal előállni és a riválisoknál egy kicsivel hamarabb szereti meglépni a néha elsőre igencsak rossz döntésnek tűnő változtatásokat, hamarosan pedig egy újabb ilyen lépés várható tőlük.

Egy ideje pletykálják már, hogy leáldozóban van a hagyományos, 3,5mm-es jack-csatlakozó, mely manapság minden okostelefonon és tableten megtalálható. Az Apple kapcsán már régóta pletykálják, hogy szeretnének áttérni a saját fejlesztésű, eddig töltésre és csatlakoztatásra használt Lightning csatlakozóra, nemrég pedig egy kiszivárgott képen bukkant fel az új fejlesztés.

A képek egyelőre nem túl jó minőségűek de a csatlakozó típusán kívül nagy változás nem is lesz. A képek is azt erősítik, hogy az őszi iPhone 7 már ilyen fülesekkel a dobozban érkezik, a készülék megjelenésével pedig vélhetően a kiegészítőgyártók is ráállnak az új szabványra.
5 hozzászólás

kpal

8 éve, 4 hónapja és 12 napja

Na kuka a jack minőségi füleseknek.

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ez csak az Apple-nek lesz jó, mert nem lehet majd minden boltban ilyen csatlakozós fülest kapni, így kénytelenek lesznek tőlük vennni, jó drágán. Többi gyártó nagynehezen ráállt anno, hogy egységes töltők legyenek. Most majd a fülesekkel szívunk.

válasz erre

zender

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nem igazán érdekli az Apple-t hogy mindenki megelőzi őket. Most kéne például Type-C-re váltani (meg Amoledre váltani ugyebár) minden eszközükön és akkor lehet hogy nem hagyná le őket a következő negyedévben az S7...

válasz erre

petike737

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ekkora gond azért nem lesz szerintem mosolygó smiley rengeteg gyártó fogja az új iPhone bemutatása után bejelenteni a saját fejlesztését, amikor pedig piacra kerül a kiegészítők is elrajtolnak majd.
Átalakítók is biztos lesznek apró méretben, szóval nem lesz ennyire para a dolog. Akinek iPhone 7-re telik az vesz is majd hozzá egy komolyabb fülest ha igényli, de ahogy én az utcán látom, sokan nyomják a gyári fehérrel röhögő smiley

A többi mobilnál lehet átállnak a type-c-re de ott meg akkor még nagyobb választék és iPhone-on kívül minden mást támogató technológiáról van szó. Aztán még az is lehet, hogy type-c-t vezet be az Apple is röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ennek én kurvára nem örülök!
Miért kell visszahozni azt mint mikor régen csak a gyári fülest tudtad használni mert az valami más csatlakozós volt és rohadtul nem találtál sehol hozzá hasonlót most majd az lesz a legjobb ha mindenhez vehetek külön fül/fejhallgatót.
A telefonomon type-c lesz de szeretnék hozzá egy fülhallgatót mert dög melegben nem olyan jó a fejhallgató, de később meg inkább azt preferálnám mert az hosszútávon kényelmesebb. De majd egyiket se fogja támogatni más csak a telefon és hogy máshova használhassam szerezz hozzá átalakítót... a telefonhoz meg majd tutira nem lehet kapni átalakítót ami kompakt lenne csak valami batár nagyot ami miatt már a zsebedbe se fog elférni kényelmesen a telefon ha zenét hallgatnál.
Tényleg jó irányba megy ez a fejlődés.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja