Fekete színben is elérhetőek a Genesis Nitro székek

2017. július 18.
3.2851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt perifériák és kiegészítők kapcsán sokszor igazi színkavalkádot kapunk, hiszen sokak szerint a színek is hozzátesznek ahhoz, hogy valami gamer termék e vagy sem, ugyanakkor nem mindenki szeretne egy komplett cirkuszt az asztalár és környezetére.

Szerencsére a perifériák piacán jó néhány letisztultabb modell is akad a kínálatban, a Genesis pedig nemrég a székek kapcsán végzett ilyesféle egyszerűsítést. A Nitro 330-as és Nitro 550-es székeiből készítettek "Black Edition-t", melynek feketeségét, csak a piros varrás és a Genesis embléma töri meg.

Az újabb modellek a színen kívül semmiben sem különböznek a kék-fekete és piros-fekete változatoktól, továbbra is egészen jó ár/érték aránnyal van dolgunk. Az 50 000 Ft alatt kapható székek bőr és szövet borítást, komoly teherbírást és háttámaszt kínálnak, a gyártó pedig azt is elárulta, hogy még a nyáron újabb színek érkeznek.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nem rossz, de nekem még így is sok a "gamer" szék.

válasz erre

totyak

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

Más gamer székek 2x ennyibe fájnak, ahhoz képest az 50k nem vészes. Ahhoz képest, hogy mennyit keresek, ahhoz már borzasztóan vészes

válasz erre

Bvektor

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

Első ránézésre ez a generic gaming szék csak más anyaggal burkolva

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMonyo profilja