Fejlesztőstúdiót alapított Silver Rain Games név alatt az Assassin's Creed Origins szinkronszínésze

2020. március 30.
7.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak megtetszett a videojátékok világa Abubakar Salimnak, akinek a nevét az Assassin's Creed Origins főszereplőjeként jegyzett Bayek szinkronszínészeként ismerhette meg a világ, de a jövőben már mint stúdiótulajdonos is emlegethetjük.
 

Merthogy Salimról kiderült: a napokban megnyitotta saját fejlesztőstúdióját, méghozzá a kifejezetten videojátékokra szakosodott, brit székhelyű Silver Rain Games-t, ahonnan vadonatúj címekkel szeretnék ellátni a piacot, méghozzá Melissa Phillips vezetésével, akit a színész a csapat vezetőjének tett meg, noha korábbról nem rendelkezik ilyen tapasztalatokkal, lévén "csak" a BAFTA programmenedzsere volt.

Salim neve egyébiránt bár az Assassin's Creed Origins lévén lett ismert, de olyan művekben is hallottuk már a hangját, mint a World of Warcraft: Battle for Azeroth és a The Bradwell Conspiracy. Bár stúdiótulaj lett, a jövőben színészi karrierjét sem szeretné abbahagyni, következő nagy szerepe például a Ridley Scott-féle Raised by Wolves című televíziós sorozatban lesz!
2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 14 napja

Szinkronizált kettőt és rögtön stúdiót nyit? Ejha, bátor.

válasz erre

muki

1 éve, 8 hónapja és 14 napja

Igen keményen belecsapott a lecsóba!

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt