Fejlesztői naplót kapott a Far Cry 4

2014. július 25.
2.0451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Befutott a Far Cry 4 első hivatalos fejlesztői naplója, aminek köszönhetően végre alaposabban is betekintést nyerhetünk a játék színfalai mögé.

Így kiderül például, hogy a fejlesztők még Nepálba is elutaztak annak érdekében, hogy a lehető leghűségesebben tudják vissza adni nekünk a Himalája jellegzetességeit az alkotás keretein belül, így nem csak az ottani mindennapokban merültek el, hanem a hagyományokban és a hiedelemvilágban - minek után részt vettek egy valódi állatáldozaton is.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mekkora áldozatokat - érted, áldozatokat - hozott a Ubisoft Montreal csapata azért, hogy a Far Cry 4 a lehető legvalószerűbb élményt tudja nyújtani a megjelenéskor, akkor semmiképpen se hagyd ki az alábbi mozgóképet.

#tv#
Far Cry 4 első hivatalos fejlesztői naplója, aminek köszönhetően végre alaposabban is betekintést nyerhetünk a játék színfalai mögé.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 6 napja

Én is mentem volna. Nagyon klassz kirándulás lehetett.

válasz erre

NomarCube

10 éve, 6 hónapja és 6 napja

Végül is az talán a legfontosabb, hogy a játékos beleélje magát. És ha a fejlesztőknek sikerült, nagy gond már nem lehet. röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 6 hónapja és 7 napja

Le a kalappal! Várom már a 4. részt...

válasz erre
Far Cry 4
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja