Fejlesztői naplót kapott a RIGS

2016. szeptember 21.
3.1861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Guerrilla Cambrdige csapata egy friss videóval, mi több egy komplett fejlesztői naplóval vértezte fel a mai napon a PlayStation VR egyik legígéretesebb exkluzív címét, avagy a RIGS névre hallgató akciójátékot.

A kérdéses mozgóképen a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy Tom Jones és Alex Kanaris-Sotiriou művészeti igazgatók vezetésével alaposabban is megismerkedjenek a RIGS művészeti stílusával, inspirációival és evolúciójával, röviden tehát megtudhatjuk belőle, hogy miből lett a cserebogár.

A RIGS a PS4, ezáltal a PlayStation VR kezdőcímeként érkezik, ennek megfelelően október 13-án számíthatunk érkezésére, az alábbiakban megtekinthető sajátosságokkal.

Nézd nagyban ezt a videót!



RIGS névre hallgató akciójátékot.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja

Nagyon szép lesz mert a legtöbb VR játék olyan elavult grafikájú és nem azért mert legyen minden tűéles mert ma már az labdába se rúghat csak mert inkább az az igénytelenség számlájára írnám. Meg a legtöbb játék így se nagyon akar valami tartalmasat mutatni VR alatt. Azért van 1-2 kivétel. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ennek a játéknak az lesz a szerencséje, hogy elsők között jelenik meg VR-re, így nem nagyon lesz alternatíva, vagy jobb választás. Aki meg megveszi a VR-t, nyilván játékot is vesz hozzá. Kevés játékból meg többen választhatják ezt. Amúgy nem tűnik nagy számnak az egész.

válasz erre

Santonio

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Na, legalább már tudom miről szól a játék. röhögő smiley NEkem eddig az is kérdés volt.

válasz erre
RIGS
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja