Fejlesztői naplóban osztotta meg a Bungie, hogy mi vár ránk a Destiny 2-ben

2019. szeptember 19.
5.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokra készül a Bungie az ősz folyamán a Destiny 2 kapcsán, az események pedig várhatóan október 1-től indulnak majd be, hiszen ekkor jön a régóta várt Shadowkeep kiegészítő, sőt a játék ekkor bukkan majd fel a Steam kínálatában is.

Mivel ennél lényegesen több tervük van, a készítők úgy döntöttek, hogy feltöltenek a Youtube-ra egy fejlesztői naplót, aminek részeként megtudhatjuk, hogy mi vár majd ránk a Shadowkeep bővítmény érkezése után, merthogy ezt követően sem áll meg az élet, ezáltal érkezik majd egy friss történet, amit a Season of the Undying követ - további három további szezon már most biztos -, de ez még mindig nem jelenti majd a Destiny 2 végét.

A Bungie ugyanis azt tervezi, hogy minden ősszel legalább egy új expanzióval bővítik a játékot, melyhez mindig négy szezon csatlakozik majd, tehát folyamatosan pumpálják a friss tartalmakat az alkotásba, melyeket alapjaiban módosíthat még a rajongók hozzáállása, de a tervek és az elszántság adott.

Destiny 2 kapcsán, az események pedig várhatóan október 1-től indulnak majd be, hiszen ekkor jön a régóta várt Shadowkeep kiegészítő, sőt a játék ekkor bukkan majd fel a Steam kínálatában is.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 11 hónapja és 27 napja

Csodás önfényezés, de nekem fizetniük kéne, hogy újra időt pocsékoljak a ****jukra. röhögő smiley

válasz erre

Maniac

4 éve, 11 hónapja és 27 napja

Tommy írta:
Nem megy a video.
Rendezve, köszi!

válasz erre

Tommy

4 éve, 11 hónapja és 27 napja

Nem megy a video.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja