Fejlesztői napló árulkodik a Jurassic World Evolution 2 újdonságairól

2021. július 24.
37.6981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Gőzerővel készül a Frontier Developments égisze alatt a Jurassic World Evolution 2, melyben ismét szárnyaink alá vehetjük a dinoszaurusz-park menedzselését, és most a fejlesztők nem voltak restek megosztani velünk néhány infót a szóban forgó szimulátorról.
 

Egy fejlesztői naplónak köszönhetően kerültünk közelebb a játékhoz, amiből kiderült, hogy egy totálisan új kampány fog minket fogadni. A 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom után járunk majd a sztori szerint, illetve lesz egy Chaos Theory mód is, amelyben a Jurassic World franchise jellegzetes pillanatait élhetjük át újra.

Lesz egy Challenge mód is, ami próbára tesz minket a parképítési képességeinkben, no meg a Sandbox módban kedvünk szerint alkothatunk. Mindenféle területtípussal fogunk találkozni, például esőerdőkkel, sivatagokkal, melyek egytől egyik egyedi kihívások elé állítják a játésokat.

Sokkal több dínó vár ránk, akiket most már színekben is megkülönböztethetünk, és a különféle lények még autentikusabban fognak viselkedni. Dinamikus harci és vadászati mechanikákat ígérnek az alkotók, illetve megjelenik a Scientist, aki a dínók megalkotásáért felel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 3 napja

Nem igazán meggyőző...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 napja

Tök várom...

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 napja

Jó lesz ez, annak ellenére hogy e z a videó brutálisan unalmas.

válasz erre
Jurassic World Evolution 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja